Rådgivning inom Arbetsmiljö oavsett verksamhet | Eldupphör
X

Har du frågor om arbetsmiljö?

Fyll i ditt nummer så ringer vi upp dig så fort som möjligt.

X

Har du frågor om arbetsmiljö?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så fort som möjligt.

När din arbetsplats behöver stöd i Arbetsmiljöfrågor

Vi är dina konsulter inom Arbetsmiljö

När det gäller rådgivning i Arbetsmiljö är vi en delaktig långsiktig partner, bollplank vid behov och extern expert. Vi hjälper din arbetsplats oavsett verksamhet och geografisk plats.

Vid rådgivning är vi alltid neutrala och utgår från lagtext och gällande regelverk. Vi är ett aktivt stöd när det gäller bland annat implementering, uppföljning, avstämning och revision.

Fråga oss om Arbetsmiljö

 
Lenny-Lundell-Eldupphor-round
 

Lenny Lundell

[email protected]
010-173 50 34

Relaterade utbildningar

BAS P/U

Syftet med utbildningen i BAS P/U är att ge byggarbetsmiljösamordnaren kunskap hur lagar och riktlinjer tillämpas i praktiken genom att bland annat gå igenom olika enheters ansvarsfördelning, innebörden av arbetsmiljöansvar, riskanalyser samt hur en arbetsmiljöplan upprättas och underhålls.

Bättre arbetsmiljö (BAM)

Utbildning i Bättre arbetsmiljö (BAM) riktar sig till dig som är ny chefer eller skyddsombud och är även aktuell för alla som behöver arbetsmiljökunskaper. Du får verktyg och insikter för att arbetsplatsen ska ha en bra arbetsmiljö.

Systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM)

Systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM) är unikt för varje arbetsplats och utbildningen handlar om att förebygga skador och/eller sjukdomar.