Systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM)

X

Har du frågor om Systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM)?

Fyll i ditt nummer så ringer vi upp dig så fort som möjligt.

X

Har du frågor om Systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM)?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så fort som möjligt.

Arbetsmiljöutbildning för chefer / arbetsledare

För en bra arbetssmiljö

Systematiskt arbetsmiljöarbete förkortas SAM och är något som är unikt för varje arbetsplats och handlar om att förebygga skador och/eller sjukdomar. Att systematiskt arbeta med arbetsmiljön leder till att det blir enklare att uppmärksamma risker och ingripa i god tid. Dessutom ökar både trivsel och engagemang på arbetsplatsen.

En god arbetsmiljö gynnar alla på arbetsplatsen. Arbetsgivaren är den som ansvarar över arbetsmiljön och att göra arbetsmiljöarbetet till en daglig aktivitet på arbetsplatsen. Systematisk arbetsmiljö i praktiken handlar om allt från att granska arbetsförhållanden till att bedöma risker.

Utbildningsinnehåll

Under utbildningen går vi igenom tolkning av kraven från Arbetsmiljöverket, samverkan, arbetsmiljöpolicy, rutiner, uppgiftsfördelning, undersökning och utredning, riskbedömning, åtgärder och kontroll samt årlig uppföljning.

Utbildningsmål

Du som går utbildningen ska få kunskap och verktyg i hur systematiskt arbetsmiljöarbete kan implementeras på arbetsplatsen. Du ska även få insikt i hur arbetsgivare och skyddsombud samverkar tillsammans med övriga medarbetare. Till sist ska du kunna upprätta ett systematiskt arbetsmiljöarbete på din arbetsplats enligt kraven från Arbetsmiljöverket.Fråga Ulf om systematiskt
arbetsmiljöarbete

 

Ulf Adelvarg

[email protected]

0733 29 98 21

Öppna utbildningstillfällen

Välkommen på något av våra öppna utbildningstillfällen i Systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM). Utbildningen genomförs både som platsutbildning hos oss i Malmö och via länk.

Bokningsinformation

  • Ingen förkunskap krävs
  • Priset är 3 000 kr exklusive moms per person
  • Tidsåtgång är ca 8 timmar inklusive lunch och pauser
  • I priset ingår intyg
  • Utbildningen hålls där det passar dig bäst, antingen på Stekelgatan 1A, 212 23 Malmö eller via datorn
  • Det kostar ingenting att av/omboka fram till fyra veckor innan utbildningsstarten. Vid senare av/ombokning debiteras 35 % av avgiften fram till två veckor före start. Vid av/ombokning senare än två veckor innan utbildningsstart debiteras 100 % av kursavgiften.

Har du frågor om SAM?

Ulf Adelvarg

[email protected]

0733 29 98 21

Vill du boka en egen utbildning i Systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM)?

Kontakta oss så återkommer vi med offert