Vi expanderar med Säkra Utbildningar - Eldupphör
En efterlängtad utveckling

Under hösten har vi börjat utbilda mer aktivt än tidigare för er som kräver kompetenser inom byggsektorn. Dessa utbildningar är nu samlade på en egen hemsida, Säkra Utbildningar. Här hittar du öppna utbildningstillfällen varje vecka i Malmö inom fallskydd, heta arbeten, lift och säkra lyft. Vi erbjuder även utbildning i bland annat ställningsbyggnad, truck samt hjärt-lungräddning med hjärtstartare. För er som önskar ett eget utbildningstillfälle ställer vi självklart upp.

Effektivisera er utbildningsplan

Genom att öka riskmedvetenheten hos alla vi utbildar kan vi bidra till ett säkrare arbetsklimat på våra byggarbetsplatser. Vi tror även att effektiviteten ökar när säkerheten går först med förbättrade rutiner vilket kan leda till färre olyckor som innebär att antalet sjukskrivningar minskar – något vi alla gynnas av.


Eldupphör grundades 2010 och sedan dess har det hänt en hel del. Vi har utbildat tusentals personer inom heta arbeten, mer än fördubblat personalstyrkan och flyttat till ett större kontor. Precis som tidigare ligger vår lokal i Malmö, men vi utbildar mer än gärna ute hos kunder både i och utanför Skåne.

För er som redan är kunder hos Eldupphör kommer allting att rulla på som vanligt. Nya kunder hälsar vi varmt välkomna till både Eldupphör och Säkra Utbildningar!

Användbara länkarFör frågor eller synpunkter

Maila [email protected]

«