Vi servar och installerar brandskydd på din arbetsplats | Eldupphör
X

Har du frågor om Brandskyddsservice och installation?

Fyll i ditt nummer så ringer vi upp dig så fort som möjligt.

X

Har du frågor om Brandskyddsservice och installation?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så fort som möjligt.

Vi servar och installerar brandskydd på din arbetsplats

Släckutrustning, som exempelvis brandsläckare och brandposter, ska servas årligen av en behörig person. Gäller det publika lokaler bör släckutrustningen kontrolleras minst en gång i månaden.

Vi servar alla olika typer av brandsläckare – pulversläckare, koldioxidsläckare, skumsläckare och fettsläckare. Olika typer av brandsläckare har olika livslängd som gör att de måste bytas ut efter hand eller skickas på provtryckning. Efter fem år byts vätskebaserade brandsläckare ut och efter tio år byts pulver- och koldioxidsläckare ut. Även skyltningen är en del av servicen då all släckutrustning ska finnas med på bland annat utrymningsplaner.

Våra tekniker både servar och installerar brandskydd på din arbetsplats utefter behov. Vi gör en grundlig inventering på din arbetsplats och rapporterar vad som fungerar och vad som behövs förbättras. Servicen görs enligt rådande standard och blir protokollförd i vårt servicesystem.

Vi är certifierade enligt SVEBRA

SVEBRA | Eldupphör

Fråga oss om brandskyddsservice och installation!

fredrik_persson-modified

FREDRIK PERSSON

Brandskyddskonsult / Utbildare
010-173 50 35
[email protected]Vår brandkonsult Fredrik har lång erfarenhet och expertis inom brandskydd för, stora som små verksamheter. Vi hjälper dig hitta den bästa lösningen för att göra din arbetsplats brandsäker. Välkommen att kontakta oss!

Eldupphör servar och installerar brandskydd

Utbildning i grundläggande brandskydd

Grundläggande brandskyddsutbildning Malmö Skåne | Eldupphör

Varför börjar det brinna? Vet alla i verksamheten hur och när de ska använda handbrandsläckare och brandfilt? Läs mer om vår grundläggande brandskyddsutbildning här. Vi har även e-learning i brandskydd.