Brandskyddsservice

X

Har du frågor om vår brandskyddsservice?

Fyll i ditt nummer så ringer vi upp dig så fort som möjligt.

X

Har du frågor om vår brandskyddsservice?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så fort som möjligt.

Vi servar ert brandskydd i Skåne och Halland

Ett fungerande brandskydd är viktigt att ha, det vet vi alla. Men hur och när kontrolleras brandskyddet?

Vi vill ge er den bästa tänkbara servicen, därför kombinerar vi årlig brandrevision med service av släckutrustning. Under brandrevisionen går vi igenom er dokumentation, utbildningsplan och det tekniska brandskyddet för att se till att er verksamhet har rutiner, arbetssätt och det brandskydd som krävs för att kunna motverka olyckor. I samband med revisionen kontrolleras era brandsläckare och inomhusbrandpost. Er släckutrustning ska servas av en behörig person och är något som alla verksamheter bör få utfört en gång om året. Har ni publika lokaler ska släckutrustning kontrolleras minst en gång i månaden.

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Viktoria Blomén

[email protected]

072-179 99 95

Kostnadsfri brandskyddsbesiktning

Vi erbjuder kostnadsfri behovsanalys av ert brandskydd. Det innebär att vi går en rundtur i er verksamhet och sammanställer vilka åtgärder som behövs för att brandskyddet ska hålla måttet. Ring eller maila oss för att mer information.

Utbildning i brandskydd

Varför börjar det brinna? Vet alla i verksamheten hur och när de ska använda handbrandsläckare och brandfilt? Läs mer om vår utbildning i brandskydd! Läs mer här.