Ring Eldupphör
Ring Eldupphör
X

Har du frågor om oss?

Fyll i ditt nummer så ringer vi upp dig så fort som möjligt.

Maila Eldupphör
X

Har du frågor om oss?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så fort som möjligt.

Lediga tjänster i Malmö

Är du intresserad av att jobba hos oss? Härligt att höra! Läs mer nedan för att se vilka lediga tjänster vi har.

Utbildare för Säkra Utbildningar

Säkra Utbildningar söker en utbildare

Just nu söker vi dig som är en duktig utbildare inom några av våra aktuella utbildningar, alternativt har gedigen kunskap och erfarenhet som på olika sätt kan vara aktuell. Du är även duktig på att sy ihop utbildningslösningar åt våra kunder. Vi fäster stor vikt vid kvalitén på våra utbildare då dessa är våra ansikten utåt. Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

  • Samordna utbildningar på förfrågan
  • Utbildning och konsultation
  • Försäljning
  • Utveckling av produkter
  • Service och underhåll av utrustning
  • Kundvård

Vi söker dig som är driven och engagerad i ditt arbete och tar ansvar för såväl dig själv som andra. Vi fäster enormt stor vikt vid personlighet, känsla för service, utstrålning, förmåga att fånga lyssnare, skapa förtroende inför en grupp, förmåga att knyta kontakter, pondus, humor och positiv energi. Vi ställer höga krav på flexibilitet, lojalitet och ansvarsfullhet. Flytande svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort. Övriga kvalifikationer inom berörda områden är meriterande. Om du har erfarenhet av andra nära relaterade utbildningar kan även detta vara meriterande men inget krav. Detta kan gälla exempelvis: Arbete på väg, BAS P/U, Brandfarlig vara, Farligt gods med mera.

För kontakt och ansökan

Christopher Thornberg
[email protected]
0709 599 299
Säkra Utbildningar’s hemsida

Vilka är vi då?

Vi är ett Malmöbaserat konsult- och utbildningsföretag som grundades 2010. Vi hanterar säkerhetsfrågor med störst fokus på brandskydd och sjukvård. Alla våra instruktörer är utbildade brandmän eller brandskyddsledare. Vi erbjuder våra kunder konsultation inom säkerhet och genomför lokalt anpassade utbildningar. Vårt mål är att leverera kurser och tjänster av bästa kvalité och bidra till en lite säkrare värld. De populäraste kurserna är heta arbeten, grundläggande brandskydd och hjärt-lungräddning.