Vi utbildar i Heta arbeten igen | Eldupphör

Vi utbildar i Heta Arbeten igen

20 October – 2020

Nu certifierar vi återigen i Heta Arbeten

Vi har beslutat att återuppta certifiering i Heta Arbeten från och med november, samtidigt som vi fortsätter att utbilda i Brandfarliga Arbeten. För dig som kund innebär detta att du numera kan välja det alternativ som passar dig bäst utefter vilka riktlinjer och rekommendationer som finns på din arbetsplats. Är du osäker på vilken certifiering som du behöver? Kontakta oss så guidar vi dig. Båda certifieringar är godkända enligt försäkringsbolagens krav, men vissa arbetsplatser kan ha rekommendationer.

Utbildningen hålls utefter Brandskyddsföreningens riktlinjer och kräver inga förkunskaper. Behöver din personal registreras i ID06 hjälper vi er med detta då vi är ackrediterad kompetensregistrator. Priset är för närvarande 3 200 kr exklusive moms per deltagare på våra öppna utbildningstillfällen i Malmö och i priset ingår certifikat (giltigt i 5 år), frukost, lunch samt utbildningsmaterial.

Som vanligt erbjuder vi, utöver öppna utbildningstillfällen, även företagsutbildningar i hela Skåne och angränsande län. Vi är självklart flexibla med tid och plats. Kontakta oss för mer information och pris.

Blogginlägg | Eldupphör

Vad innebär Heta Arbeten?

Utbildningen i Heta arbeten är för dig som arbetar med moment där det finns brandrisk, exempelvis svetsning och lödning. Att certifieras i Heta Arbeten är även aktuellt för dig som är tillståndsansvarig eller brandvakt. Målet med utbildningen är att minska risken för brand vid Heta Arbeten.

När det sker en brandolycka på en arbetsplats utreder försäkringsbolagen i första hand om de inblandade har giltiga certifikat. Saknas giltiga certifikat minskas ersättningen markant från försäkringsbolagen. Alla som kommer i kontakt med Heta Arbeten ska alltså vara utbildade utifrån rådande riktlinjer; det vill säga hetarbetare, tillståndsansvariga och brandvakter.

Letar du efter öppna utbildningstillfällen?

De hittar du här.

Har du frågor om Heta Arbeten?

MONIKA MOHLIN

[email protected]
073-329 98 20

«