Lift E-learning | Utbildning på distans | Eldupphör
X

Har du frågor om liftutbildning som e-learning?

Fyll i ditt nummer så ringer vi upp dig så fort som möjligt.

X

Har du frågor om liftutbildning som e-learning?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så fort som möjligt.

Liftutbildning när du vill med e-learning

För dig som ska använda lift eller planera arbete med mobila arbetsplattformar krävs liftutbildning. Med vår e-learning får du som deltagare friheten att lära dig i din egna takt. E-learningen består av bilder, filmer och kunskapsfrågor mellan varje kapitel. Innan du får ditt certifikat görs det obligatoriska slutprovet och praktik med lift.

Liftutbildningen baseras på de lagar och förordningar som behandlar arbete med lift. Du får kunskap om när de vanligaste lifttyperna saxlift och bomlift ska användas och hur de är uppbyggda. Du får öva praktiskt med lift och får en genomgång av säker hantering och användning av fallskydd i lift.

Glöm inte att boka in praktiken!

För att få ditt certifikat krävs det att du utför praktik med lift. Vi har bland annat öppna utbildningstillfällen varje vecka på Stekelgatan 4b, 212 23 Malmö, som du kan boka. Kontakta oss för att boka in praktiken.

Bokningsinformation Lift E-learning

  • Priset är 2 200 kr exklusive moms per deltagare
  • Vi registrerar kompetenser i ID06
  • I priset ingår certifikat för behörigheterna A1, A3, B1 och B3 (giltigt i 5 år)

Ackrediterad kompetensregistrator 2020 | Säkra Utbildningar

Har du frågor om Liftutbildning E-learning?

MONIKA MOHLIN

[email protected]
010-173 50 37

Frågor och svar om liftutbildning E-learning

Hur mycket kostar liftutbildningen?

Priset per deltagare är 2 200 kr per person exklusive moms.Hur går det till?

De uppgifter vi behöver för att kunna registrera dig är namn, mail-adress och personnummer. Efter att du anmält dig i formuläret skapas ett konto till dig i vår plattform och ett mail med inloggningsuppgifter skickas ut. Du loggar därefter in i plattformen och följer instruktionerna.

Det sista steget i e-learningen är att göra ett kunskapsprov, därefter bokas praktiken in på en tid som passar dig. Vi håller till i Malmö där vi har tillgång till olika typer av mobila arbetsplattformar som du får öva på, alternativt åker vi ut till din arbetsplats. När praktiken är godkänd blir du certifierad liftanvändare med behörigheterna A1, A3, B1 och B3. Certifikatet är giltigt i 5 år.Hur lång tid tar liftutbildning E-learning att genomföra?

Utbildningen tar olika lång tid beroende på förkunskap och datorvana, men räkna med ungefär 4 timmar exklusive de praktiska momenten.Hur lång tid har jag på mig att genomföra utbildningen?

Ditt konto är aktivt i ett år eller enligt överenskommelse.Hur genomförs praktiken med lift?

Vi kommer överens om en tid som passar dig. Därefter får du en genomgång av praktiskt hantering av lift. Vi håller till i Malmö där vi har tillgång till olika typer av mobila arbetsplattformar som du får öva på, alternativt åker vi ut till din arbetsplats. När praktiken är godkänd blir du certifierad liftanvändare med behörigheterna A1, A3, B1 och B3. Certifikatet är giltigt i 5 år.Vilket språk finns liftutbildningen på?

Utbildningen finns för närvarande på svenska.Hur länge är certifikatet för lift giltigt?

Certifikatet är giltigt i 5 år.Ingår support?

Självklart ingår kostnadsfri support! Du når oss via mail på [email protected] eller via telefon på 010-173 50 37. Vardagar mellan 08:00 – 16:00 svarar vi omgående.Hur hanterar ni personuppgifter?

Personuppgifterna samlas i vår plattform där de sparas så länge du som kund önskar. Det kan vara bra att spara uppgifter under en längre period då deltagarna har tillgång till sitt intyg och en sammanfattning av utbildningen i plattformen. Som tumregel är deltagarnas konto aktivt under ett år eller enligt överenskommelse.

Anledningen till att vi samlar in personuppgifter, som exempelvis personnummer, är för att göra intyget så personligt som möjligt. Vi delar givetvis inte ut eller säljer personuppgifter. Du som kund och deltagare kan när som helst begära ut vilka personuppgifter vi samlat in om dig.