Anläggningsskötare brandlarm

X

Har du frågor om Anläggningsskötare brandlarm?

Fyll i ditt nummer så ringer vi upp dig så fort som möjligt.

X

Har du frågor om Anläggningsskötare brandlarm?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så fort som möjligt.

Utbildning för dig som är anläggningsskötare

Distanssäkrad utbildning

Vi genomför utbildningen i Skåne och angränsande län och på distans. I bokningsformuläret nedan väljer du vilket alternativ du föredrar på våra öppna utbildningstillfällen. Våra distansutbildningar genomförs via Zoom. Kontakta oss för att få offert på en egen utbildning.

För dig som ansvarar för automatiskt brandlarm

Enligt försäkringsbolagens krav ska byggnader med automatiskt brandlarm ha minst två utsedda och utbildade anläggningsskötare. Ansvariga anläggningsskötare ska ha kunskap om hur automatiska brandlarm bedrivs, underhålls och hanteras på ett korrekt sätt. Ingen förkunskap krävs och efter utbildningen tilldelas personligt intyg. Motsvarar utbildning enligt 110:8.

Utbildningsmål

Målet med utbildningen är att du ska få kunskap om aktuella regelverk om brand- och utrymningslarm. Du ska även få en insikt i hur du ansvarar för att skötsel och underhåll genomförs samtidigt som du ska minimera antal fellarm genom att arbeta på ett systematiskt tillvägagångssätt. Till sist ska du kunna hantera både brandlarm och fellarm samt genomföra månads- och kvartalsprov av automatiska brandlarm.

Praktisk information

 • För dig som är anläggningsskötare
 • Utbildningen innehåller bland annat hur brandlarmanläggningen är uppbyggd och fungerar, vilken skötsel och underhåll som krävs samt hur du ska agera vid larm och fel
 • Ingen förkunskap krävs
 • Motsvarar utbildning enligt 110:8
 • Utbildningen är ungefär en halvdag
 • Efter genomförd och godkänd utbildning erhålls intyg
 • Vi utbildar främst i Malmö och övriga Skåne men är alltid flexibla när det gäller tid och plats
 • Pris för öppen utbildning i Anläggningsskötare brandlarm; 2 500 kr exklusive moms per person
 • Pris för egen utbildning i Anläggningsskötare brandlarm; kontakta oss för offert!
 • Det kostar ingenting att av/omboka fram till fyra veckor innan utbildningsstarten. Vid senare av/ombokning debiteras 35 % av avgiften fram till två veckor före start. Vid av/ombokning senare än två veckor innan utbildningsstart debiteras 100 % av kursavgiften.
Anita Pilman

[email protected]

0731 56 44 11

Öppna utbildningstillfällen

Vi har vidtagit en rad åtgärder för att minska smittspridning, bland annat går de flesta av våra utbildningar att få på distans. För dig som utbildar dig på plats hos oss har vi satt riktlinjer för hur många deltagare det kan vara per utbildning. Välkommen!

Bokningsinformation

 • Ingen förkunskap krävs
 • Priset är 2 500 kr exklusive moms per person
 • Tidsåtgång är ca 3 timmar inklusive pauser
 • I priset ingår intyg
 • Motsvarar utbildning enligt 110:8
 • Utbildningen hålls där det passar dig bäst, antingen på Stekelgatan 1A, 212 23 Malmö eller via datorn

Anläggningsskötare brandlarm

Har du frågor om Anläggningsskötare brandlarm?

Anita Pilman

[email protected]

0731 56 44 11

Önskar du ett prisförslag för egen utbildning?

Kontakta oss!

Kanske är du intresserad av dessa utbildningar?

Föreståndare brandfarlig vara

Utbildning i Föreståndare brandfarlig vara krävs för dig som ska ansvara över brandfarliga varor på din arbetsplats. Målet med utbildningen i brandfarlig vara är att ge den kunskap som krävs för att vara föreståndare.

BAS P/U

Byggherren ska utse byggarbetsmiljösamordnare för planering och projektering, BAS-P, och för utförande, BAS-U. Det ställs krav på att byggarbetsmiljösamordnare har den kompetens och erfarenhet som krävs för arbetet.

Brandskyddsansvarig / Egenkontrollant

Målet med utbildningen Brandskyddsansvarig / Egenkontrollant är att du ska få grepp om vad lagar och andra förordningar innebär för ditt förebyggande brandskyddsarbete i praktiken. Med utbildningen som grund blir arbetet med systematiskt brandskydd enklare att anpassa till din arbetsplats.