X

Har du frågor om vår digitala brandskyddsutbildning?

Fyll i ditt nummer så ringer vi upp dig så fort som möjligt.

X

Har du frågor om vår digitala brandskyddsutbildning?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så fort som möjligt.

Brandskyddskunskap genom e-learning

E-learning är ett smidigt sätt att ta till sig ny kunskap, du klickar dig fram i din egna takt på en plats där du lär dig som allra bäst. Det innebär dessutom färre gråa hårstrå för dig som försöker hitta en tid för utbildning som passar hela personalstyrkan.

Målet med utbildningen är att du ska kunna arbeta förebyggande mot brandolyckor på din arbetsplats och veta hur du på bästa sätt agerar när en brand uppstår. Du kan när som helst under utbildningen pausa, ta en kaffe, logga ut och logga in igen. Du fortsätter alltid utbildningen på samma ställe där du senast avslutade.

Utbildningen tar olika lång tid att genomföra beroende på förkunskap och datorvana. Genomsnittlig tidsåtgång är ca 1,5 h.

Vid avslutad utbildning fyller du i en utvärdering och får till sist ett personligt intyg som bekräftar dina kunskaper i grundläggande brandskydd.

E-learning brandskydd

E-learningen innehåller

 • Hur bränder uppstår och kan förebyggas
 • Brandförlopp
 • Färsk statistik över brandorsaker
 • Lagen om skydd mot olyckor (LSO)
 • Introduktion till systematiskt brandskyddsarbete (SBA)
 • Utrymningsrutiner
 • Mänskligt beteende vid nödsituation
 • Olika typer av brandsläckare och dess ändamål
Anita Pilman

[email protected]

0731 56 44 11

Är du intresserad av e-learning i brandskydd?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.

Frågor och svar om e-learningen i brandskydd

Hur mycket kostar det?

Pris för utbildning varierar beroende på antal deltagare. Pris för släckövning tillkommer. Vänligen kontakta oss för offert!Vad ingår i utbildningen?

Utbildningen varvar text, filmer och bilder och innehåller följande:

 • Hur bränder uppstår och kan förebyggas
 • Brandförlopp
 • Färsk statistik över brandorsaker
 • Lagen om skydd mot olyckor (LSO)
 • Introduktion till systematiskt brandskyddsarbete (SBA)
 • Utrymningsrutiner
 • Mänskligt beteende vid nödsituation
 • Olika typer av brandsläckare och dess ändamålHur går det till?

Vi mailar ut personliga inloggningslänkar till alla deltagare som ska gå utbildningen. Det finns även möjlighet att registrera en administratör på din arbetsplats som importerar deltagare till vår plattform via en excel-fil. När deltagarna loggat in kan de påbörja utbildningen och lära sig i sin egna takt genom text, filmer och bilder.

Deltagarna kan när som helst under utbildningen pausa, ta en kaffe, logga ut och logga in igen. Utbildningen fortsätter alltid på samma ställe där deltagaren senast avslutade.

I slutet av utbildningen fyller deltagarna i en utvärdering och får till sist ett personligt intyg som bekräftar kunskaper i grundläggande brandskydd. Intyget kan med fördel sparas som PDF och skrivas ut.Hur lång tid tar utbildningen att genomföra?

Utbildningen tar olika lång tid beroende på förkunskap och datorvana, men räkna med ungefär 1,5 timme.Hur lång tid har jag på mig att genomföra utbildningen?

Ditt konto är aktivt i ett år eller enligt överenskommelse.Hur genomförs praktiken med brandsläckare och brandfilt?

Ett alternativ är att en av våra instruktörer finns på plats under en dag, så kan du och kollegorna komma på drop-in när ni har en lucka över.Vilket språk är utbildningen på?

Just nu finns utbildningen på svenska.Ingår support?

Självklart ingår kostnadsfri support! Du når oss via mail på [email protected] eller via telefon på 072-179 99 95. Vardagar mellan 09:00 – 16:00 svarar vi omgående.Hur hanterar ni personuppgifter?

För att registrera deltagare krävs förnamn, efternamn, personnummer (ÅÅÅÅMMDD) samt mail-adress. Personuppgifterna samlas i vår plattform där de sparas så länge du som kund önskar. Det kan vara bra att spara uppgifter under en längre period då deltagarna har tillgång till sitt intyg och en sammanfattning av utbildningen i plattformen. Som tumregel är deltagarnas konto aktivt under ett år eller enligt överenskommelse.

Anledningen till att vi samlar in personuppgifter, som exempelvis personnummer, är för att göra intyget så personligt som möjligt. Vi delar givetvis inte ut eller säljer personuppgifter. Du som kund och deltagare kan när som helst begära ut vilka personuppgifter vi samlat in om dig.