Ring Eldupphör
Ring Eldupphör
X

Har du frågor om våra utbildningar i utrymningssäkerhet?

Fyll i ditt nummer så ringer vi upp dig så fort som möjligt.

Maila Eldupphör
X

Har du frågor om våra utbildningar i utrymningssäkerhet?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så fort som möjligt.

Boka brand- eller utrymningsövning i Skåne och Halland

Om brand eller annan nödsituation uppstår är det viktigt att alla i verksamheten har full koll på utrymningsvägar, återsamlingsplats och vem som ska göra vad. Övning i utrymning eller brand passar er som behöver säkerställa att era rutiner fungerar som de ska. Vi anpassar varje tillfälle efter er verksamhet och utbildningarna kan genomföras i alla olika typer av lokaler. Rekommendation från räddningstjänsten är att dessa övningar bör genomföras minst en gång per år. Övningarna är framför allt viktiga för skolor, äldreboenden, vårdboenden, kontorsverksamheter, samlingslokaler, hotell och andra publika verksamheter. Vi har tillgång till en ofarlig rökmaskin som gör upplevelsen mer verklig.

Efter övningen håller våra kunniga instruktörer en kort genomgång med samtliga deltagare över vad som gjordes bra och vad som kan utvecklas. All feedback samlas i en rapport som gör att ni kan förbättra era rutiner vid utrymning eller brand. Kontakta oss gärna för mer information.

Övningarnas innehåll

  • Problemlösning och rollfördelning
  • Genomsökning/närvarokontroll
  • Brandlarm och övriga tekniska system
  • Utrymningsvägar och återsamlingsplats
  • Rapport till räddningstjänst

Bra att veta

  • Priset är från 6 500 kr exkl moms per övning
  • Tidsåtgång är ca 1 timme
  • Efter övningen får ni en rapport med feedback från instruktören
  • Den här utbildningen kan ni teckna i ett avtal
Viktoria Blomén
Viktoria Blomén

[email protected]

072-179 99 95

Letade ni efter utrymningsplaner?

Vi är experter på att göra utrymningsplaner för alla olika typer av lokaler. Ingen verksamhet är för liten eller för stor! Läs mer här.

Behöver ni utbildning i brandskydd?

Utbildningen riktar sig till er som behöver mer kunskap om varför brand uppstår och hur ni kan arbeta brandförebyggande. Våra kunniga instruktörer delar med sig av sina personliga erfarenheter som gör varje utbildning unik. Här kan du läsa mer och boka utbildning.