Eldweb – er digitala brandpärm

X

Har du frågor om EldWeb?

Fyll i ditt nummer så ringer vi upp dig så fort som möjligt.

X

Har du frågor om EldWeb?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så fort som möjligt.

Förenkla ert systematiska brandskyddsarbete med EldWeb

EldWeb är en digital plattform som underlättar arbetet med ert systematiska brandskyddsarbete (SBA). Om ni väljer att använda EldWeb som brandpärm får ni alltid hjälp under uppstarten, något som ibland kan kännas som en lång uppförsbacke. Under uppstarten gör vi en grundlig inventering av er verksamhet och tar fram dokumentation, skapar checklistor och bygger upp en unik brandpärm anpassad till er. I den digitala brandpärmen samlas även de lokala utrymningsrutinerna. Ni får dessutom utbildning i systematiskt brandskyddsarbete och årliga uppföljningsbesök. Under besöken går vi igenom den fysiska miljön och även er dokumentation för att säkerställa att ert förebyggande brandskydd på er arbetsplats fungerar utan problem.

Tveka inte att höra av er om ni har några funderingar om tjänsten. Självklart erbjuder vi även utbildning i SBA om ni redan har ett eget system för ert förebyggande brandskydd, läs mer här.

Bra att veta

 • Priset är från 6 650 kr/år exkl moms
 • I EldWeb ingår följande:
  • Grundlig inventering av er verksamhet
  • Framtagande av unik digital brandpärm
  • Utbildning i systematiskt brandskyddsarbete
  • Anpassade checklistor för egenkontroll
  • Lättillgänglig dokumentation
  • Enkel avvikelsehantering
  • Framtagning av utrymningsrutiner
  • Alltid fri support
  • Årlig brandskyddsrevision
  • Årlig service av brandsläckare och inomhusbrandposter

Nyfiken på EldWeb? Kontakta

Conrad Jonsson

[email protected]

070-855 52 08

Behöver ni kundsupport? Kontakta

Viktoria Blomén

[email protected]

072-179 99 95

Mer om EldWeb

Enligt Räddningstjänsten ska arbetet med systematiskt brandskydd utgå ifrån följande punkter; ansvar, organisation, utbildning, rutiner, teknisk dokumentation, drift- och underhållsrutiner samt kontroll och uppföljning. Samtliga punkter är samlade i EldWeb vilket gör att ni får en bra överblick över ert förebyggande brandskyddsarbete. Överblicken gör att ert brandskyddsarbete blir mer effektivt då ni slipper leta efter dokument på olika ställen.

EldWeb underlättar även era systematiska egenkontroller som ska genomföras kontinuerligt med hjälp av checklistor. När ni väljer EldWeb lägger vi stor vikt vid att anpassa checklistorna efter er verksamhet, vi vet hur viktigt det är att undvika allmänna checklistor eller kopiera någon annans. Efter varje kontroll ska uppföljning ske där eventuella fel och brister åtgärdas av en ansvarig person. Detta markeras i EldWeb och det blir enkelt att hålla koll på vad som ska åtgärdas och när detta ska ske. Sammanfattningsvis är EldWeb en komplett plattform för att bedriva systematiskt brandskyddsarbete. Tveka inte att höra av er om ni har några frågor.

Utbildning i systematiskt brandskyddsarbete

Behöver ni en grundlig genomgång av systematiskt brandskyddsarbete? Vi erbjuder självklart utbildning i detta. Utbildningen utgår ifrån lagen om skydd mot olyckor (LSO) och de 7 stegen som Räddningstjänsten Syd kräver att verksamheter följer.

Utbildningen gör att ni kan arbeta aktivt med systematiskt brandskyddsarbete på er arbetsplats. Läs mer här.