Nyheter

X

Har du frågor om oss?

Fyll i ditt nummer så ringer vi upp dig så fort som möjligt.

X

Har du frågor om oss?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så fort som möjligt.

Det senaste inom brandskydd och första hjälpen

Nedan kan du läsa om aktuella händelser och det senaste om oss.


Publikationer

2017-08-18 Vi söker en medarbetare

Vi söker dig som är driven och engagerad i ditt arbete och tar ansvar för såväl dig själv som andra. Vi fäster stor vikt vid personlighet, känsla för service, utstrålning, förmåga att fånga lyssnare och skapa förtroende inför en grupp. Du ska även kunna knyta kontakter, ha pondus, alltid med glimten i ögat. Vi ställer höga krav på flexibilitet, lojalitet och ansvarsfullhet. Du ska tala flytande svenska och engelska i tal och skrift samt inneha B-körkort.

2017-07-10 Flytt till större kontor

Vi har äntligen flyttat till vårt nya, större kontor på Stekelgatan i Malmö. Nu har vi bättre plats för att hålla våra utbildningar, dessutom får alla i personalen plats på kontoret (samtidigt). En välbehövlig flytt med andra ord! Kom förbi och säg hej eller passa på att boka någon av våra utbildningar.

 

Läs mer

2017-04-01 Fler instruktörer

Vi växer så det knakar och välkomnar varmt våra två nya instruktörer Minh och Niklas. Bokar ni en utbildning kommer ni kanske träffa dem!

Är du intresserad av att jobba hos oss? Du kan alltid skicka in din ansökan till [email protected] så hör vi av oss om det finns intresse.