Kontakta oss direkt: info@eldupphor.se

UTRYMMNINGSSÄKERHET

Utrymningsövning / Brandövningutrymningssäkerhet

Vi anpassar er brandövning / utrymningsövning efter era behov och verksamhet. Övningen kan genomföras i alla typer av lokaler och bör enligt räddningstjänsten genomföras minst en gång per år. Syftet med en brandövning är att säkerställa att all personal vet hur de ska agera vid brand. Det vi övar / testar är följande:

  • Problemlösning och rollfördelning.
  • Genomsökning / närvarokontroll.
  • Brandlarm och övriga tekniska system.
  • Utrymningsvägar och återsamlingsplats.
  • Rapport till räddningstjänst.

Det är extra viktigt att öva utrymning för verksamheter med hög risk som t ex skolor och förskolor, vård- och äldreboenden, kontorskomplex, samlingslokaler (t ex kyrka, bio, restaurang), och hotell. Kort genomgång (ca 10 minuter) med alla deltagare och dokumentation ingår alltid. Ni kan själva välja om övningen ska vara med eller utan teaterrök och om personalen ska känna till övningen innan.
хапчета за спиране на кърма цена Pris: från 6 500 kr. Kontakta oss gärna för diskussion!  

Utrymningsplaner

UP_demo2-01Vilken väg kan jag ta mig ut? Var finns min närmaste brandsläckare? Var är återsamlingsplatsen? Det är viktigt att denna information finns lättillgänglig på alla arbetsplatser. Det bör därför finnas minst en utrymningsplan på varje våningsplan samt vid varje större entré. Vi kan ta fram utrymningsplaner i alla storlekar och format. Så här mycket kostar de vanligaste formaten:

Utrymningsplan A4: penisstrecher 1 390 kr

Utrymningsplan A3: aumento seno naturalmente 1 490 kr

Utrymningsplan A2: man söker par i Götaland 1 690 kr 3D-format: vestiti da cerimonia color corallo + 295 kr per tavla

Montering: donna cerca uomo Perugia + 195 kr per tavla

Övriga format: kontakta oss för offert!

I priset ingår säkerhetsram och leverans till arbetsplatsen. Våra utrymningsplaner utförs naturligtvis enligt SS 2875. Det ska vara lätt att orientera sig på utrymningsplanen, därför lägger vi stor vikt vid att ritningen ska vara korrekt vid leverans samt att utrymningsplanen placeras på ett korrekt sätt.Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.