Lediga tjänster

X

Har du frågor om oss?

Fyll i ditt nummer så ringer vi upp dig så fort som möjligt.

X

Har du frågor om oss?

Skicka ett meddelande så hör vi av oss så fort som möjligt.

Lediga tjänster i Malmö

Är du intresserad av att jobba hos oss? Härligt att höra! Läs mer nedan för att se vilka lediga tjänster vi har.

2017-08-18 Brand- och förstahjälpen-utbildare och konsult

Vi söker dig som är driven och engagerad i ditt arbete och tar ansvar för såväl dig själv som andra. Vi fäster stor vikt vid personlighet, känsla för service, utstrålning, förmåga att fånga lyssnare och skapa förtroende inför en grupp. Du ska även kunna knyta kontakter, ha pondus, alltid med glimten i ögat. Vi ställer höga krav på flexibilitet, lojalitet och ansvarsfullhet. Du ska tala flytande svenska och engelska i tal och skrift samt inneha B-körkort.

För konsultation inom brandskydd samt utbildningar inom brand och första hjälpen söker vi dig som har jobbat eller fortfarande jobbar som brandman eller deltidsbrandman. Vi fäster stor vikt vid kvalitén på våra utbildare och säljare då dessa är våra ansikten utåt. Dina arbetsuppgifter omfattar främst utbildning och konsultation inom brand- och första hjälpen samt service och underhåll av brandsläckare och hjärtstartare hos våra kunder.

Du skickar in din ansökan senast 2017-09-29 till vb@eldupphor.se så hör vi av oss om du matchar våra kvalifikationer. Har du några frågor om tjänsten kan du ringa Viktoria på 072 179 99 95.

Vilka är vi då?

Vi är ett Malmöbaserat företag som hanterar säkerhetsfrågor med fokus på brand och sjukvård. Alla våra instruktörer är utbildade brandmän eller har erfarenhet av brandskydd. Vi erbjuder våra kunder konsultation inom säkerhet och genomför lokalt anpassade utbildningar inom bland annat brand och första hjälpen. Vårt främsta mål är att leverera kurser av bästa kvalité på marknaden och därmed också höja säkerhetsnivån i samhället. Våra mest frekvent förekommande utbildningar är heta arbeten, grundläggande brandskydd och HLR.

Då vi successivt expanderar företaget behöver vi utöka vårt team ytterligare. Vi söker i nuläget både heltids- och deltidspersonal.